Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Igaz hogy aki 16 év alatti az...

Igaz hogy aki 16 év alatti az nemtud játszani a Battlefield 3-al?

Figyelt kérdés
megvettem a bf3-at(ez még 2012-be volt), játszottam vele, elvoltam mint a befőtt, aztán meguntam egy kicsit abbahagytam egy jó félévre, egyik nap beakartam jelentkezni a battlelog-ba és azt írja ki hogy rossz email vagy jelszó.miközben az originbe simán betudtam lépni, nem értettem a dolgot, elkezdtem keresgélni hogy ennek mi az oka és akkor hallottam meg ezt hogy 16 év alatt nem lehet bf3-azni ami mondjuk hihető mert még nem töltöttem be a 16-ot.hallottam olyat hogy az origin supportját kell felhívni telefonon és ott megváltoztathatom az életkoromat, ha ez igaz akkor kérnék telefonszámot vagy más segítséget is elfogadnék, köszönöm szépen.Egyébként dec.29-én töltöm be a 16-ot szóval meg is várhatom :D

2013. nov. 8. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. De regelhettél volna más szül. dátummal is xd. Szntem simán a prof. beállításoknál átírhatod, de passzolom nincs originem, ott van helyette a steam.
2013. nov. 8. 23:35
 2/3 A kérdező kommentje:
persze csak azelőtt még nem volt ez hogy 16 év alatt nem lehet játszani...mert mostmár alapból ha originen regelni akarsz akkor ha 1996 felettieket írsz be akkor kidob hogy fiatal vagy aztán kitilt téged nehogy öregebbnek regeld be magad :D
2013. nov. 9. 11:30
 3/3 A kérdező kommentje:
ja és nemtudom beállítani a profilom mert teljesen le lett tiltva nemtudok sehonnan se belelépni.egy megoldás van, ez a telefonszám és ott meglehet elvileg
2013. nov. 9. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!