Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A gta 5 nagyon durva játék?

A gta 5 nagyon durva játék?

Figyelt kérdés
Az osztályunkban szinte mindenki ezzel játszik, de nem igazán tudom, hogy milyen. :DD

2013. nov. 7. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan durva. Egy bűnöző szerepét kell játszanod benne, de nem kell agyat enni és kihúzni mások belét. Azért játszanak vele, mert jó játék, nem a durvasága miatt.
2013. nov. 7. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Láttam a kecske kulcsszót a kérdésnél, szóval gondolom erre is kíváncsi vagy:

A Balkánon és Afrikában nem volt szabályozva a kecsketartás. Ez vezetett oda, hogy a túllegeltetés következtében nagy terület elkarsztosodott, illetve elsivatagosodott. A szabályozatlanság és ez a tartásmód ma is jellemző a primitív népekre. Nyugat-Európában szabályozták a kecsketartást. Pl. az erdőtelepítésekben és fiatal erdőkben tilos volt a legeltetés, míg a lábas erdőben nem, ugyanakkor az erdőszegélyeket tervszerűen tisztogatták kecskékkel. Államilag segítették a nemesítést, aminek eredménye sok kultúrfajta születése. Korán felismerték, hogy a kecsketenyésztés fejlesztésére és a kecsketartók képzésére fordított energia nemcsak az egyéneknek, hanem a társadalomnak is hasznos.

2013. nov. 7. 16:53
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi:D Szereteem a kecskéket <33
2013. nov. 8. 14:30
 4/5 anonim válasza:

Nem olyan durva, de 18+os. Verekedés, öldöklés van benne... de hol nincs. Call of duty, battlefield csak erről szól, hogy csak ezeket említsem....

Ez egy elég tartalmas szabad világú játék. Engem nagyon le tud kötni. Megéri az árát is. Szerintem.

2013. nov. 13. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
csak lövöldözni, bankot rabolni, ölni tudsz, ami ha úgy vesszük "durva", de ha ezeket nem bírod simán csak vezetgethetsz, búvárkodhatsz, stb. de az ölés meg ezek se olyan durvák
2014. jún. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!