Ha veszek egy PC-s játékot a boltban, akkor azt tudom használni olyan gépen amiben nincs optikai meghajtó?
Figyelt kérdés
Kinéztem az Assassin's Creed Black Flag-et viszont olyan laptopom van amiben nincs optikai meghajtó. A licenc kód alapján a Ubisoft weboldaláról vagy Steam-ről le tudom tölteni a játékot vagy mindenképp szükséges hozzá a DVD?2013. nov. 6. 09:13
1/6 anonim válasza:
Még nem vettem ilyen játékot, de valószínűleg aktiválni lehet Uplay-en. Kérdés, ha nincs optikai meghajtód, miért nem veszed meg eleve digitálisan?
2/6 dognose70 válasza:
Hello én ezért nem szeretem a laptopokat mivel nem igazán játékokra lettek tervezve és ezért is akár laptop akár asztaligépnél álladóan izgulni kell hogy elég legyen a hely,jo legyen a vidikártyám,Elég jo e a CPU és a RAM és még sorolhatnám.nem olyan mint a PSnél vagy az xboxnál haogy megveszed be*aszod a cédét a cuccba és viszi a játékot .Én azt tudom tanácsolni hogy ezt az (erős jáétkot) ne vedd meg laptopra ha nem legalább egy fél millás notebook !:D ja és ehhez sajna kell dvd olvasó !!
3/6 anonim válasza:
Ha digitálisan szeretnéd használni akkor szerintem érdemes digitálisan megvenni. Így nem kell vacakolnod, hogy jó a kód vagy sem.
De egyet értek azzal, a hozzászólással, hogy a notebook nem feltétlenül fogja szépen vinni a játékot, szóval nézz alaposan utána a rendszerkövetelményeknek...
4/6 A kérdező kommentje:
Egy ASUS UX32VD gépem van NVIDIA GeForce GT620M videokártyával.
2013. nov. 6. 10:08
5/6 dognose70 válasza:
bocs hogy eszt mondom de a videokártya főleg a grafikabuz*knak jo mivel az igazáből nagyrészben a grafikáért felelős szoval a játékra nem lkesz nagyobb hatással ugyértem nem segít a laggon vagy a szaggatáson és mivel mondom a laptop nem gamera lett tervezve ezért nem ajánlom hogy arra töls jáékokat a végén még te sz*vod meg de ez csak az én véleményem és tanácsom azt csinálsz amit akarz !:)
6/6 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekel, hogy le tudom-e tölteni Uplay-ből.
Ezért akarom megvenni "bolban": [link]
2013. nov. 6. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!