Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem ismeri fel a gépem...

Miért nem ismeri fel a gépem a játékaimat?

Figyelt kérdés

Volt egy kis kedvem játszani Assassin's Creed-el betettem a DVD-t de nem ismerte fel. Vártam egy kicsit, semmi. Kivettem megtörölgettem a lemezt, újraindítottam továbbra sem történt semmi sem. Aztán betettem egy laptopba, ott pedig tökéletesen, másodpercek alatt megkérdezte a gép, hogy telepítem-e. Betettem a Medal of Honort és az Assassin's Creed III-at is, de nem történt velük sem semmi. Mindegyik játék eredeti. Mi lehet a baj? Szerintem az optikai meghajtóval lehet a baj, de nem értek hozzá.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 7. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen egész biztos hogy a meghajtót kellene kicserélned, a lemezekkel valószínűleg semmi gond nincs.
2013. ápr. 7. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálkozz gép-újraindítással.Lehet, hogy kis idő múlva elindítja.De, ha régebbi a meghajtó, lehet, hogy elhasználódott
2013. ápr. 7. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Meghajtó ,de mivel írtad hogy nem értessz hozzá a Bios ban lehetne még megnézni egyáltalán felismerie vagy jó helyre van e beállítva.
2013. ápr. 7. 23:06
 4/4 anonim válasza:

Kedves kérdező azzal fordulnék hozzád hogy nekem is ugyan ez a bajom az Assasin's Creed 3-al és meg szeretném kérdezni hogy milyen megoldás vált be?

Válaszodat előre is köszönöm.

2013. ápr. 14. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!