Az XBOX 360 még meddig van támogatva? Vagy jobban megéri PS4-et venni?
Még támogatják, új cím viszont nem hiszem, hogy jelenne meg rá (csak multiplatform, ami PS4-en, Xone-on is). Megéri várni a PS4-re, ha nem akarsz azokkal játszani, amiket konkrétan X360-ra adtak ki. Én nemrég vettem PS3-at, bepótoltam a címeket, amik kijöttek rá exkluzívan, olcsón hozzájutottam. Nem bántam meg.
Te döntésed.
Gyakorlatilag a legrosszabb és a legjobb választásban gondolkodsz, így egyértelműen PS4. Ha a PS3 és PS4 között gondolkodnál, akkor nehezebb lenne választani. Az Xbox 360-at a One megjelenése után el is fogják felejteni, egy darabig még aadja a Gold előfizetés mellé járó kis gagyi játékokat és ennyi. A PS3 meg ugyanúgy kapja a frissítéseket tovább, pár évig sok multiplatform játék meg fog jelenni rá. Példának okáért még ma is van 1-2 játék, ami PS2-re is megjelenik, ami azért nem semmi. A PS3 exkluzívokat meg meg sem említem, vérbeli minőség minden darabja, főleg a The Last of Us és a Beyond Two Souls. Viszont jövőre indul PS4-en a Gaikai szolgáltatás, amellyel futtathatók lesznek rajt a PS3 játékok.
Szóval először PS4-et érdemes, ha az anyagi helyzetet nem áll úgy, akkor PS3. De az Xboxot felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!