Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy jó rpg PC-re?

Egy jó rpg PC-re?

Figyelt kérdés
A grafika nem fontos
2009. nov. 15. 10:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Uccsó vok.

Persze azért vigyázni kell vele mert sajnos a wowosok között sok a függő :S Nah arra télleg jó...

2009. nov. 17. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Diablo II
2009. nov. 22. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Dungeon Siege 2 és Dungeon Siege 2 kiegészítő (broken world)
2010. júl. 24. 12:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Sacred 1+underworld kiegészítő

Sacred 2

Diablo széria

Alundra(régi ps game, emuval szépen fut. A leghosszabb játék, amivel valaha játszottam, sokat kell vele szenvedni. De nagyon jó történet, atmoszféra, néhány zenénél a hideg futkos az ember hátán. Kötelező!)

2010. aug. 4. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem beszélt hülyeségeket (a WoW mellett álló gyerek), ugyanis amelyik mmorpg pénzbe kerül (meg kell venni vagy előfizetni is) az 80% hogy jobb, mivel tényleg van miből fejleszteni a game-t, és tegyük fel szar a játék, kérnek érte pénzt ki veszi meg? Na de amiért kérnek pénzt az valószínüleg tud is valamit, nem mint az ilyen ázsiai fosok: ,,Ingyen letöltés huhuhuhu, töltsd le, játssz..." na az ilyenek (Metin, MuOnline, 9Dragons meg a többi szar) 99,9%-ban olyanok, hogy nagyon el lehetnek keseredve akik ilyennel játszanak. Na a WoW: Igaz van benne idegesítő dolog, rá lehet szokni, DE nem ázsiai, nem veszi el a normális emberek életkedvét, és még élvezni is lehet, ééés tényleg nincs benne punk hajú ilyenolyan kardú csillámlovag.
2012. jún. 6. 20:56
 16/17 anonim válasza:

Ucsó:

Nekem 1 Punk hajú DK-m volt. suliba nem tanultam semmit se. mikor hazajöttem leültem WoWozni. és azon éltem. Ennyit arról hogy hű de jó meg nem kockaság. a WoW a legnagyobb Kocka játék a föld kerekén. És csak Annyira jó, hogy rájöjj mennyire betud szippantani és menyire elveszi a perceid, óráid, napjaid, heteid. Sőőt Évek telnek el vele, hogy nem csináltál semmit az Életben csak éltél mint 1 zombi és mindened a Játék volt. Nah Én csak 1 Évet toltam. szerencsére.

Kérdező:

The Elder Scrolls V: Skyrim

vagy ha kicsit másabb "RPG" kéne mint a tömeg gyártott lerágott csontos RPG-k ajánlom a Prototype-ot. Jó története van és élvezhető. csak Single playeres de ennek ellenére ha nem toltam ki a sztori részét vagy 9x akkor 1x se :D nem lehet megunni :D és ha a sztorival végeztél (az kb 5-8óra lehet. 8ha nem csak azzal foglalkozol :D) még mindig ott vanak a pályán eldugott bónuszok, kis játékok, és ha ezekbe is elakadnál csak Rohangálj az utcákon kaszabold az ellenséget és ugrálj a házakon :D vezess tankokat, repülőket Szinte bármit megtehetsz :D és modern világba vagy. nem futurisztikus hanem olyan napjaink :D Remélem megtetszett a kis bemutatómmal :D és 2009es :D ha megunnád 07.24.én jön ki a második része :D

2012. jún. 9. 15:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Uccsó: én teljesen tisztána vagyok vele, hogy a WoW az kocka játék, de most nem a kockaság alapján vitáztunk a játékokon, hanem hogy melyik jobb. Mert a WoW 100x jobb mint az ázsiai szarok. amúgy megjegyzem, hogy én is WoW-oztam kb. fél évet, utána rossz volt a merevlemezem. Teljesen behaltam, hogy úristen most halálra unom magam a wow nélkül meg jajj de jó game volt. Mire jó lett a merevlemez addigra megkérdeztem magamtól, hogy jó lenne-e még1x letölteni? Nem tudtam (annyira már nem fogott meg a dolog, bár az első hetekben(amíg rossz volt a hdd) nagyon elvonási tüneteim voltak)eldönteni. Egyik haveromnak megvolt, átmentem hozzá, játszottam vele és nem. Nem élveztem. Addig amíg csak ezzel a játékkal játszottam nagyon jó volt, de most már teljesen "megutáltam" nem azért mert rossz a játék, csak feltettem magamnak a kérdést: Mi értelme folytatni? még 1 80-as kari, és még1 és sohanem lenne vége. Úgyhogy azóta se wowozom. Köszi h végigolvastad.:D
2012. jún. 20. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!