Egy jó rpg PC-re?
Icewind Dale 1-2
Baldurs Gate 1-2
Morrowind
Neverwinter Nights
Gothic 2 nálam az örök kedvenc (de ott van még a Gothic 1 ami hasonló, Gothic 3 állítólag már teljesen más, szarabb).
Sok ideig elleszel vele, többször is végig viheted úgy hogy másabb lesz a sztori (más kaszt vagy micsoda), és szerintem egyszerűen nagyon jó.
Előző vagyok.
Még annyit, hogy Gothic 2-nek sem nagy még a gépigénye, és nem a legjobb grafika, de nem is ilyen pixeles szar.
Mindenképp a Morrowind :)
Gyere MMO-zni! www.granadoespadahun.lapunk.hu
www.sotnw.forumx.hu
Elég gyerekcipőben jár, ami a magyar közönséget illeti, de jó kis game (:
Jézusom ember, mégh a wow a legjobb :D Egyébként is fizetős :p A tört szerver meg igénytelen. Am Sword of the New World. Az még oké, h nem tudod, h ezagame nem japán, de h még elolvasni sem tod rendesen... :D Meg hol láttál te ebben ajátékban transz orkot? O.o Nem a világ legjobb MMO-ja a SotNW az MCC miatt, de sokkal jobb mint a fostorgókkal teli WoW :D Biztos orkmérgezésed van xD Én meg az ilyen orkos, törpés, kockás, mobilwc-s, nincs életem mmokat utálom mint a szart :) A GE am semgyerekeknek való, arra ott van a wow :p
Nah csuma :D
Nah részemről ez az utolsó ilyen hozzászólás.
Azon meg is lepődnék, ha a wowot ázsiai figkurákra csinálták volna mert, tudtommal orkok és mesebeli lények vannak benne. LOOOL És az h ha egy mmorpg fizetős akkor az jobb mint a nem fizetős beszólásod meg egyenesen röhej :D A Sword of the New World (csak h tudd miről van szó), koreai és mivel Korea messze vezető pozíciót tölt be az mmo-k gyártásában, a legnagyobb halál lenne pénzért kiadnia őket. Ez még mindig Európában és az USAban éri meg. De azt is elmondom neked h a legtöbb koreai mmorpg-k licenszét veszik meg európai és amerikai cégek és abban egyáltalán vagy csak kis részben vannak ázsiai figurák. A SotNW-ben pedig európai arcuk és fehér bőrük van, vmit a 18. századi európai korstílusban van megcsinálva az egész game. Majd nézz róla screeneket, mert te nagyon elvagy varázsolva LOL. Lépj ki a burokból ember, a kerítésen túl is van élet, nem csak az amiben te élsz LOOOL. Az csak a te fejedben létezik, h minden mmo-s függő, meg nincs élete (:
A kérdezőtől pedig elnézést kérek h szétoffoltuk a témát ^^'
Nah csuma :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!