Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy jó rpg PC-re?

Egy jó rpg PC-re?

Figyelt kérdés
A grafika nem fontos
2009. nov. 15. 10:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%
Kótergame,Kótersztrájk,Jani a hős
2009. nov. 15. 10:35
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Icewind Dale 1-2

Baldurs Gate 1-2

Morrowind

Neverwinter Nights

2009. nov. 15. 16:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Gothic 2 nálam az örök kedvenc (de ott van még a Gothic 1 ami hasonló, Gothic 3 állítólag már teljesen más, szarabb).

Sok ideig elleszel vele, többször is végig viheted úgy hogy másabb lesz a sztori (más kaszt vagy micsoda), és szerintem egyszerűen nagyon jó.

2009. nov. 15. 21:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Még annyit, hogy Gothic 2-nek sem nagy még a gépigénye, és nem a legjobb grafika, de nem is ilyen pixeles szar.

2009. nov. 15. 21:18
 5/17 thedani ***** válasza:
100%
Hát nálam örök kedvenc az Elder Scroll 4: Oblivion. Mondjuk ahhoz azért már jobb gép kell.
2009. nov. 17. 02:40
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp a Morrowind :)

Gyere MMO-zni! www.granadoespadahun.lapunk.hu

www.sotnw.forumx.hu

Elég gyerekcipőben jár, ami a magyar közönséget illeti, de jó kis game (:

2009. nov. 17. 11:57
 7/17 thedani ***** válasza:
56%
Azt a japán kvrva mindenségit neki. Sword of the japan emo masters. :) Nem csoda hogy csak a WoW az egyetlen jó MMORPG. A többi mind japán, fuj. Én is egyszer felmentem egy ilyenre de a transzvesztita japán orktól rámjött foshatnék és le is töröltem. Két hetet játszol egy ilyennel és olyan emós leszel mint a huzat. Inkább WoWozz, az a legkisebb rossz ha egy virtuális világban akarod eltölteni a szabadidődet :)
2009. nov. 17. 13:21
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

Jézusom ember, mégh a wow a legjobb :D Egyébként is fizetős :p A tört szerver meg igénytelen. Am Sword of the New World. Az még oké, h nem tudod, h ezagame nem japán, de h még elolvasni sem tod rendesen... :D Meg hol láttál te ebben ajátékban transz orkot? O.o Nem a világ legjobb MMO-ja a SotNW az MCC miatt, de sokkal jobb mint a fostorgókkal teli WoW :D Biztos orkmérgezésed van xD Én meg az ilyen orkos, törpés, kockás, mobilwc-s, nincs életem mmokat utálom mint a szart :) A GE am semgyerekeknek való, arra ott van a wow :p

Nah csuma :D

2009. nov. 17. 15:36
 9/17 thedani ***** válasza:
100%
Nem mondtam hogy a WoW a legjobb, csak hogy az az egyetlen amiben nem ázsiai figurákkal kell rohangálni, mindegy hogy japán, koreai vagy kínai. Amúgy én nem WoWozok, van saját életem. És nem rosszul olvastam, csak éppen tök mindegy hogy mi a neve ennek a kardos ökörségnek. De a kérdező normális emberi, magyarnak és nem kínai gyerekeknek való RPG-t kért. És ha valami fizetős az valószínűleg jobb is, mert több pénz van a fejlesztésre és biztos jövője van annak a játéknak. Nem véletlenül a legismertebb MMORPG a WoW.
2009. nov. 17. 15:53
 10/17 anonim ***** válasza:
40%

Nah részemről ez az utolsó ilyen hozzászólás.

Azon meg is lepődnék, ha a wowot ázsiai figkurákra csinálták volna mert, tudtommal orkok és mesebeli lények vannak benne. LOOOL És az h ha egy mmorpg fizetős akkor az jobb mint a nem fizetős beszólásod meg egyenesen röhej :D A Sword of the New World (csak h tudd miről van szó), koreai és mivel Korea messze vezető pozíciót tölt be az mmo-k gyártásában, a legnagyobb halál lenne pénzért kiadnia őket. Ez még mindig Európában és az USAban éri meg. De azt is elmondom neked h a legtöbb koreai mmorpg-k licenszét veszik meg európai és amerikai cégek és abban egyáltalán vagy csak kis részben vannak ázsiai figurák. A SotNW-ben pedig európai arcuk és fehér bőrük van, vmit a 18. századi európai korstílusban van megcsinálva az egész game. Majd nézz róla screeneket, mert te nagyon elvagy varázsolva LOL. Lépj ki a burokból ember, a kerítésen túl is van élet, nem csak az amiben te élsz LOOOL. Az csak a te fejedben létezik, h minden mmo-s függő, meg nincs élete (:

A kérdezőtől pedig elnézést kérek h szétoffoltuk a témát ^^'

Nah csuma :D

2009. nov. 17. 20:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!