Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Stable Online-ban lifetim...

Star Stable Online-ban lifetime riderség meddig jó? (Tudom mit jelent a lifetime, többi lent. )

Figyelt kérdés
Hello! Egyszer már hasonlóképpen kiírtam a kérdést de nem jött rá válasz így megpróbálom még 1x hátha. Star Stable Online-ban van egy olyan, hogy lifetime riderség és akkor most ez meddig is jó pontosan? Félre ne értsetek tudom mit jelent a lifetime, de valahol azt olvastam, hogy csak 1 évig. Na akkor most pontosan meddig is jó?

2013. okt. 31. 22:08
 1/9 anonim válasza:
0%
úristen..-.-" látom angoltudás 0..Life=Élet, Time=Idő.. a LifeTime Rider rang örökre szól!! azért LifeTime..és azért kerül 24.000 Ft-ba.
2013. nov. 2. 14:53
 2/9 bobo200219 válasza:

szia

a lifetime az nem szól örökre csak 1 évig én se tom mér ez a neve nagyaon megtévesztő de ez akkor is csak 1 év

2013. nov. 2. 21:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Mint ahogy fent is írtam tudom mint jelent a lifetime szó.. Csak olvastam olyat, hogy valaki vett és csak 1 évig volt neki jó és nincs külön 1 éves szóval ezért kérdeztem meg mert akkor vagy elírták vagy valaki rosszul tudta. Amúgy köszönöm szépen.
2013. nov. 3. 10:48
 4/9 anonim válasza:
90%
1. válaszolónak írnám: Neked sem túl sok az angol tudásod drága.:S Egyébként a lifetime az csak 1 év. :)
2013. nov. 7. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
A lifetime egy évig tart.
2014. ápr. 23. 18:32
 6/9 Trixi74 válasza:
1 évig tart. Amugy facebookon is mindenkivel ezt próbálom megértetni ozt én kapok ki? amugy 1 év.
2014. jún. 3. 07:19
 7/9 anonim válasza:

Már bocsánat de a Lifetime örökre szól... Legalább is addig ameddig a játék üzemel (most nem arra gondolok, hogy szó szerinti fordítás oszt na)

Üdv:Egy Lifetime <3

2015. jan. 13. 13:00
 8/9 katalon válasza:
Édes csillagbogarak a lifetime örökre szól nem 1 évig volt már példa arra hogy 1 évig tartott valakinek ez egy kitaláció
2015. márc. 18. 16:12
 9/9 anonim válasza:
A játékban van 1 haverom 3 ÉVE lifetime úgyhogy nem nyitok vitát a lifetime örökre szól
2015. máj. 28. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!