Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kocka lettem?

Kocka lettem?

Figyelt kérdés
Kocka lettem 2hete jatszok ddmt2 ot hogy szokjal le?
2013. okt. 31. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
2 hét alatt nem lehetsz kocka, de rászokhatsz egy játékra könnyen. Leszokni úgy tudsz, hogy először letörlöd a gépről, aztán levédeted jelszóval a géped, és a jelszavat csak a szüleid tudják és csak addig gépezhetsz, amíg megengedik és amikor megengedik, vagy ha elég kitartó vagy hozzá, akkor megállod magad is és nem kell levédetni a gépet.
2013. okt. 31. 17:54
 2/9 A kérdező kommentje:
oksa megy a zőldkéz de nem tőrlöm le csak Le kodolom xd
2013. okt. 31. 17:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Te játszottál ddmt2 ot?
2013. okt. 31. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
most ha ez egy komoly kérdés volt , akkor fogod magad és hagyod a p*csába a játékot... amúgy egyszer úgy is ráunsz
2013. okt. 31. 19:24
 5/9 anonim válasza:
Én úgy szoktam le róla,hogy anyám nem engedte hogy játszak vele,de utólag nem is bánom,mert tök idegbeteg voltam semmi mással semi törődtem,az egész nap azzal ment el...Ott kezdődik a probléma hogy nem törlöd le...Am borzasztó volt nélküle,évekig játszottam metin szervereken...De ha csak két hete játszol töröld le,és ne nézz olyasmi videókat,képeket,stb,ami azzal foglalkozik...
2013. okt. 31. 19:48
 6/9 anonim válasza:
Jaj és évek mulva sem untam rá ugy kb 3 évet játszottam vele,ha nem többet.Annyi hogy 16 vagyok,és valahogy nem hiányzik már annnyira,de am egy kicsit most is hiányzik,de ezt elkell felejteni valahogy
2013. okt. 31. 19:50
 7/9 Pootis ***** válasza:
nem tudom hogy lehet rászokni 1 olyan fosra. ettől nem lehetsz kocka, nincs kocka ízlésed
2013. okt. 31. 19:53
 8/9 A kérdező kommentje:
xD ok letőröltem csak hilyánzik.A 77-es karim ninja volt king es voltam gatya és köszönöm
2013. okt. 31. 19:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok leszokni nem érdekel minek raktam fell ezt a kérdést játszok és kész.Le töltöttem és most is játszok de azért kőszi a válaszokat .Naa mentem DDMT2-z ni csasztok
2013. okt. 31. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!