Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Leauge of Legends - Sziasztok!...

Leauge of Legends - Sziasztok! A 6300 ip-s karik közül melyik a legjobb egy kezdő számára aki eddig csak Nunuval remekelt? :D

Figyelt kérdés
Nem bánnám, ha lenne olyan tömegsebző spellje mint Nunu spec képessége. Vagy egy erős és könnyen kezelhető karaktert mondjatok légyszíves. Köszönöm!

2013. okt. 29. 19:34
 1/4 MetanHU ***** válasza:
Master yi meg ashe ezek nagyon op vagyis angyon könnyűek próbáld ki én ezekkel nagyokat arattam
2013. nov. 9. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Zyra? 6300as, tömegsebzős képességei vannak.
2013. nov. 11. 19:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Master yi-t félek kipróbálni mert minden kezdő azzal rohangál, Zyra első ránázásre bejövős :D Most Heimerdingerrel nyomom az is nagyon jó champ :D
2013. nov. 14. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Örülök, hogy segíthettem, ha szükséged lenne még segítségre, írj egy privátot! ;)

GoldII

2013. nov. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!