Írnátok nekem minecraftban küldetéseket amiket nekem megkéne csinálni?
Figyelt kérdés
Már szinte mindenem megvan. Fullos enchant asztalom, automata búzafarmom, állat farmom, monster trapper, Alvilági portál, Alvilágban egy vár, full gyémánt cuccaim, monster spawner..Írjatok már nekem pár dolgot amit meg kéne csinálnom, unatkozok és már nem tudok mit kreálni benne:D2013. okt. 28. 17:05
1/8 nicolas0766 válasza:
Epits egy orias tankot amely tnt agyu segitsegevel kilovi a tnt-ket es rejtsd el ezt az agyut a tanknak a csove belsejeben.
2/8 A kérdező kommentje:
Uff..xD Az elképzelés már megvan meg minden csak azt nem tudom hogyan építem meg hogy kilője a tnt-t, de köszi a tippet ma se fogok unatkozni:D
2013. okt. 28. 19:26
3/8 BartaS válasza:
Van rá egy módszer, sok helyen lehet látni. Ha vizzel választod el a 2 tnt-t és meggyujtod az egyiket a másik elszál és csak késöbb robban fel. Nem tudom hogy münködik-e de elvileg mennie kell.
4/8 anonim válasza:
Gyémánt blockbol épits egy 30x30x30-as házat elé még 5 tankot!Ez már kihivás lesz!
5/8 anonim válasza:
Elözö vagyok a enderdragon legyözése majd,duegonból is egy házat kreálni,endet lakhatóvá tenni!
7/8 A kérdező kommentje:
az enderportalt survivalban hogyan építsem meg?
2013. nov. 2. 12:02
8/8 anonim válasza:
Legutobbi vagyok és,mint mondtam a strongholdba azaz,a enderportál lelő helyére kell jutnod!.Lángpor+bevégzőgyöngy keverésével létrehozhatod a végzet szemét melyet a ender portálba kell rakni a elinditásához DE biztos megfigyelted hogy eldobható.Ha sokáig dobálod akkor elöbb utobb elkezd a föld alá menni!Ilyenkor tovább kövesd áss le és,a portálnál leszel.Ott félig van kipótolva a másik felét neked kell megtömnöd végzetszemel.Bemész és,ott is leszel :).Ha kimész a enderportál szobából szétnézhetsz a NAGY-NAGY strongholdba(vigyázz könnyű eltévedni!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!