Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban hogy csináljam...

Minecraftban hogy csináljam meg hogy feltudjak lépni a hamachis bukkit szerverremre?

Figyelt kérdés

a szervert RUN-bat al sikeresen legenráltam, és

online-mode-t átírtam false-ra, de így is índításkor azt írja ki hogy: Failed to login: Bad login

2013. okt. 27. 16:09
 1/2 A kérdező kommentje:
meg van a baj, ez a szar craftbukkit folyamatosan átírja az én beállításomat az online-modeval.., h csináljam meg h ne írja felül az én beállításomat?
2013. okt. 27. 18:17
 2/2 Lyeeked válasza:

Én régóta foglalkozom minecraft szerverekkel, de olyat még nem hallottam, hogy magától felülírta volna a bukkit az online-mode beállítást. Én javaslom hogy Bukkit helyett használj Spigotot, az ugyanúgy űködik mint a bukkit, csak jobban optimalizálták. viszont van még többféle spigot verzió is, pl: PaperSpigot:még optimalizáltabb mint a rendes Spigot, TacoSpigot: Még jobban optimalizáltabb PaperSpigot.

A kérdésedben egyedül azt nem értem, hogy érted azt hogy:

"hamachis bukkit szerver" ?

A Hamachit mindössze mezei lan világok másokkal való megosztására szokták használni. Ha egy Bukkit vagy Spigot szervert szeretnél futtatni, és megosztani másokkal, akkor a ruteredben kell babrálnod.

2019. máj. 14. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!