Milyen játékok vannak amik részegen játszhatók és viccesek?
Figyelt kérdés
Részegen milyen játékokat lehet játszani amik nagyon viccesek!2013. okt. 28. 12:01
2/3 anonim válasza:
Hát ha többen vagytok akkor jó az Amnesia és az Outlast, ezek ilyen ijesztegetős félék, társaságban lehet röhögni, hogy ki hogyan ijed meg :D
3/3 anonim válasza:
tudom már régi kérdés de én tudok egy jót. nem tudom a nevét de mis sokat játszuk. szóval a lényege, hogy egy srác meg egy csaj kell hozzá. a srác leveszi a lány pólóját majd egy ágyra vagy székre fekteti a csajt. kis piát önt a hasára és onnan kell felszürcsölnie meg nyalnia. a csaj csak akkor kaphatja vissza a pólóját ha kibírta nevetés nélkül. mi szoktuk ezt oda vissza, csak is srácnak. mindig elnevetik magukat és póló nélkül maradnak, nagyon vicces szokott lenni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!