Mondanátok olyan PC játékokat amik többször is játszhatók?
- Total War játékok (ha a küldetést teljesíted többször is izgalmas, világuralomra törve már könnyebben megunható)
- minecraft
- neverwinter nights
- torchlight2
ezeket játszottam újra mostanában :) ha egy játék jó, akkor nagyobb nehézségi szinten újrajátszva még mindig jó kell legyen. Ha meg tetszik egy játék keress hozzá modokat még jó néhány órányi szóríkozást nyújthat utána.
Resident evil 5
Call of duty mw 2
Red alert 3
Sims 3
Crysis stb
- Diablo 2, esetleg 3. Bár az gyengébb a 2-nél, de én sokszor átvittem őket.
- Új Tomb Raider. Az kb játszatja magát annyira jó, zsinorban 4-szer vittem ki.
- Fallout 3, Fallout New Vegas. Nagyon jó és hosszú, pepecselős, rengetegszer újrajátszható játék mindkettő.
- Call Of Duty: Modern Warfare 3. Sokszor végigtoltam, jó játék.
- Sim City 4. Megunhatatlan, legalábbis nekem. Ha letöltesz mellé ilyen plusz dolgokat még jobb. :)
- World In Conflict. Szerintem az utóbbi évek legjobb RTS játéka, nekem 30-szadszori végigjátszásra is izgalmas volt.
- Europa Universalis új része. Nehéz, de ha rájössz a dolgokra, akkor kb megunhatatlan.
- Need For Speed: Hot Pursuit 2, a 2002-ben megjelent. Szerintem az legjobb NFS játék (játszottam mindegyikkel szóval tapasztalatból mondom)
Kb most ennyi jutott eszembe, ha segített valamit, akkor örülök :)
The Elder Scrolls V : Skyrim
Nem tudom, hányszor játszottam újra, de mindig más lesz a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!