GTA V-ben Franklinnek hogy tudok Obey Tailgater-t szerezni?
Figyelt kérdés
SOHA, de Soha nem látok az útakon+ venni se lehet, Michaeltől egyszer pedig elloptam,de mentés után mindig visszakerül Michael-höz...2013. okt. 27. 19:52
1/11 anonim válasza:
Minek franklinnek,ha michaelnek megvan???
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre.
Egyébként Soha nem játszok Michaelel,csak Franklinnel, és az egyik kedvenc autóm.
2013. okt. 28. 15:36
3/11 anonim válasza:
amúgy michaellel menj franklin házához,szállj ki,gyorsan válts franklinre és ha mázlid lesz még ott lesz és elviheted..
4/11 A kérdező kommentje:
De ezt mondom, hogy ez nem működik,mert ezt megcsináltam,elmentettem a garázsba, és eltűnt... Na mondom szép...
2013. okt. 31. 16:12
5/11 anonim válasza:
Hát ezért mondtam hogy rizikós,nekem egyszer sikerült..
6/11 A kérdező kommentje:
De hogy sikerülhetett??? Ha mentés után tűnik el Mindenkinek? ellopni el tudom én is Michael-től, de elmenteni nem engedi Franklinnél!
2013. nov. 1. 14:37
7/11 anonim válasza:
De amúgy Simeon Yetarian autókereskedésében is mindig van Obey Tailgater..
9/11 A kérdező kommentje:
Hát én nem értelek téged tényleg... :D
Yeterian autókereskedése folyton be van zárva és be se lehet törni, de felesleges is lenne, mivel egy autó sem áll benn.
még kinn a parkolóban sem! :D
2013. nov. 13. 20:46
10/11 anonim válasza:
De a játék elején nyitva van,akkor lehet ellopni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!