Hol lehet kapni azt a varázsnaplót amit az egyik rajzfilmcsatornán reklámoznak, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 14:25
1/4 anonim válasza:
Szia!ÉN csak azt tudom, hogy kb 7500 Ft körül van.. szomszédomnak van , és nagyon szar!Arra a hangra nyílós napróla gondolsz? Hogy csak a TE hangoddal nyílik? xD amikor mutatta, kipróbáltam és az én hangomra is kinyílik.. meg öcsémére is xD Nagy szar , ha arra gondolsz! nem ér meg 7500 Ft-ot!:)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt hiszem az az,és van rajta valami kis lámpa is,ha megvilágítja a lapokat akkor lehet elolvasni az írást.Tényleg rossz?Hát ez elkeserít..Elképesztő,hogy mennyire be tudják zsongítani a gyerekeket,aztán megvesszük jó sok pénzért és két forintot nem ér..
Köszi a választ!
2009. nov. 15. 15:29
3/4 anonim válasza:
Igen! Az lesz az! És igen, titkos írással lehet bele írni, hogy megvilágítod, és lehet látni, .. de hamar törik... az egész műanyag... nagyon rossz... és mindenki bele tud nézni! nem ér meg ennyi pénzt!
4/4 A kérdező kommentje:
Na akkor ez kilőve,mégsem veszem meg.Nagyon köszi,legalább nem adtam ki pénzt bóvlira!!!!
2009. nov. 15. 19:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!