Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a Mass Effect...

Szerintetek a Mass Effect 3-nak mikor lesz magyarosítása?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy lassan dolgoznak de hogy ennyire...

2013. okt. 26. 12:34
 1/6 JohnTitor ***** válasza:
Jól hallottad, annó mikor elkezdték nagyon verték a mellüket, hogy pár hónap és kész lesz, hát nem jött össze nekik. Szerintem jövő karácsony előtt, ne nagyon várd.
2013. okt. 26. 12:35
 2/6 A kérdező kommentje:
A fene enné meg pedig azt akartam kérni születésnapomra de így hogy nem magyar így nem éri meg az egész!
2013. okt. 26. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
a sok nyafogo osszefoghatna es lefordithatna, lam nekik hogy menne?
2013. okt. 26. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Annak a sok nyafogó nem gondolod hogy talán nem tud angolul?
2013. okt. 26. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:

azt tudom hogy nem jo az angol tudasuk, vegulis ez a magyaritas lenyege

viszont sokan ugy koveteloznek a magyaritasert mintha penzt adtak volna erte

2013. okt. 26. 14:28
 6/6 Csori96 ***** válasza:

Havonta, néha hetente belefutok ugyanebbe a kérdésbe. Pontost választ szerintem senki sem tud adni, még a készítők sem, ezért felesleges is megkérdezni.

Egy játék magyarításának (nem magyarosítás, hanem magyarítás) elkészítése nem kis meló és nem is egyszerű, főleg a Mass Effect-é. A fordítok szabadidejükben hobbiból csinálják, és nem kapnak érte semmit egy esetleges "Köszönöm!"-ön kívül. Nem követelőzni, hanem buzdítani kellene őket, és türelmesen várni.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy te képes lennél-e rá (ha tudnál angolul), még ha csak hobbi, is.

2013. okt. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!