Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanksban hogyan...

World of Tanksban hogyan legyek lila játékos?

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
jatsz nagyon de nagyon profi modon, kevesszer veszits vagy halj meg
2013. okt. 23. 10:02
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Ha ezt kell kérdezned, soha nem leszel nemhogy lila, de szerintem még sárga sem.

Egyébként a legfontosabb, hogy próbálj minden csatában a lehető legtöbb sebzést kiosztani, ez az alapja mindennek.

2013. okt. 23. 13:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg zöld vagyok, de szerintem a kezdeti "bénázások" miatt lehetetlen már elérni, mivel lassan 15k csatánál tartok. A kék még reális lehet (nem teamkill miatt), de a lilához nem tudom mi többet kéne tennem. Bár igaz noobmeter-en last 7 days-en szoktam lila lenni.
2013. okt. 23. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
lol, 15k csata es feltetted ezt a kerdest...
2013. okt. 23. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert valaki lila még nem feltétlenül jó. Nem egyszer játszottam már lila játékosokkal akiket már szinte az elején kiszedtek méghozzá átlagos néha meg rossz játékosok is. Sokan alacsony szinteken játszanak és azért olyan a statisztikájuk amilyen. Persze az átlagnál jobbak, de a lila játékos sem legyőzhetetlen. Szerintem játsszál úgy ahogy neked kényelmes és ne nézd a statisztikát és akkor egy idő után majd csak azt veszed észre, hogy bekékültél vagy belilultál! ;)
2013. okt. 24. 13:59
 6/7 anonim válasza:
Végül lila lettél? ;)
2015. aug. 30. 19:52
 7/7 anonim válasza:
0%
Sehogy b***meg! Az egy sz@r játék, egész nap csak a gép elött, a billenyűzettel, meg a mouseal az öledbe! Az a játék hülyéknek van! Ne játszátok pls!
2018. ápr. 3. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!