Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA 5 tőzsde tippek?

GTA 5 tőzsde tippek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok videót megnézem már a neten, de mivel angol nyelvűek, nem teljesen értettem. Próbáltam befolyásolni a tőzsdét, de nem nagyon ment. A másik dolog, hogy a videókon, a legnagyobb esést produkáló cégek grafikonja lent van, de nálam pedig fönt vannak. És a jól hozó cégek grafikonja pedig lent. Ez mitől van? Szóval azokat a tippeket várnám, mikor érdemes venni, mit érdemes venni, mikor érdemes eladni, mennyi idő után. Várom a tippeket, trükköket. Köszönöm :)

2013. okt. 20. 13:20
 1/3 anonim válasza:
én is szoktam nézni videókat és én sem értettem :D de aztán próbálkoztam a nem a bawsaq-n mert az nekem men megy nemtom h mérdt hanem valami máson azt tudom h l betűvel kezdődik :D na mindegy. vettem 7db coolbeans-t az (valami termék) mindössze 35 dollár volt és vártam egy hónapot én sem tudtam mit csinnálok de vártam és egyszer csak eladtam és nyertem 150000 dollárt szóval az sem rossz.egyébkként a coolbeans -82 n volt és feljött -32 re. na midegy most ugyanezt megcsináltam 3000 db coolbeans-al és mos éppen várok :D nemtommilessz
2013. okt. 30. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én Az Assastion egyik köldetéssével kaszáltam nagyot! a Consruction al Először Elinditod a misszió-t és felmész netre.Utána menj az LCN tőzsdére És keresd meg a GoldCoast GOD-ot ás rakd rá az össze pénzed én felraktam 30 milliót és csináld meg a küldit amit elkezdtél küldetés végén mikor befejezted várj pár percet és nő a profit ha elegendő a profit add el az összeset én ezzel 56 milliót kaszáltam :D
2014. jan. 9. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
64%
Am itt van egy csómo tőzsde trükk magyarul! [link]
2014. jan. 9. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!