Mennyibe kerül egy PlayStation 3?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 18:44
1/8 anonim válasza:
Mostmár lejebb vitték egy kicsit! Egy sima Slim (ami kissebb mint az elődje és halkabb na meg OLCSÓBB sőt könnyebb és a gombjai nem érintősek) 120 GByte -os merevlemezzel (szerintem ennyi kell bár nem értek hozzá) az úgy 60000 - 70000 Ft között van! Ajánlom a konzol stúdiót!
2/8 anonim válasza:
Bocs h kérdést teszek fel más kérdésében de a PS3-on tényleg van net? Mármint teljesen ingyen.
3/8 anonim válasza:
Igen, van net. És nagyon jó. Saját böngészővel rendelkezik, és online letöltések vannak rajta. :D Nekem van ps3-am, és állítom neked: legszuperebb konzol.
4/8 anonim válasza:
Ja és mindez ingyen. ^^ Csak egy router kell hozzá.
Előző voltam.
5/8 anonim válasza:
Olvasóktól, multiplayer részen milyen a ps3 ? COD6, GTA4, NFSUC, FIFA10? Mert ezekről semmi infó nincs :(
6/8 anonim válasza:
ajánlom a konzolstudiót Budapesten ott 69000 a PS3 120 gb-os vinyóval
7/8 anonim válasza:
Szia, nekem több mint egy éve van PS3!
Multiplayer ingyenes, minden játékba van multi ált.
De amiket felsoroltál nem mind jó! :
COD4-5-6-7 - Nagyon jó,olyasmi mint gépen csak nincs wh (7-et vedd sztem:P ):)
GTA4 multi nagyon rossz, egész mapon max 8an lehettek! NFSUC van multi, de 10perc alatt meguntam. Inkább ez single!
FIFA10 : Ha van ismerősöd akinek megvan akkor biztos jó, de randomba játszol valakivel akkor ha vezetésre állok kilép.. és akkor vége a meccsnek! :(
Én próbáltam sok játékot, de amik tényleg jók multiban is az a Gran Tourismo, Cod 6-7 kifejezetten!, meg a Battle Field BC2 ről is jókat olvastam, de én cod párti vagyok :)
8/8 anonim válasza:
21:59 vagyok, a merevlemezzel hogy mekkora szerintem ne- nagyon foglalkozz! Divx-et lejátsza meg zenéket stb, de gondolom nem ezen akarod tárolni! Játékokat meg nem éri megvenni ps-storeba mert azt nem lehet eladni! Ha meg megveszel egy játékot, megunod szinte ugyan annyiért (ha jó áron veszed), vagy max egy ezrest buksz rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!