Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Saints Row játékok története...

A Saints Row játékok története mennyire összefüggő?

Figyelt kérdés
Nagy gamer vagyok, nem is tudom hogyan kerülte el a figyelmemet eddig a Saints Row sorozat, most viszont szívesen kipróbálnám. Azonban nem akarom a legelején kezdeni, nyilván 2013 van, elavult kicsit az második rész (első ha jól tudom nincs is PC-n) Szerintetek ha a harmadik résszel kezdem akkor érteni fogom?

2013. okt. 15. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Érteni fogod. Nem kell előzetes tudás.
2013. okt. 15. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Érthetô lesz, bár inkább a 4. részben lesz néhány utalás a 2. részre (vagy az elsôre, én sem játszottam velük).
2013. okt. 15. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha pont az első kettőt hagyod ki hatalmas hibát követsz el. A legjobb 2 rész az első, sztem van am gépre az 1 is, de ez csak tipp, viszont a 2-t tuti vedd meg, jobban is fogod érteni a többit, meg am is sokkal jobb mint a 3 meg a 4, az elején még komolyabb, reálisabb és sokkal jobb volt a játék, a 3-4 már csak bohóckodás.
2014. febr. 1. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én a 3-al kezdtem, nagyon béna volt a vége. Amúgy szerintem tök mindegy
2015. dec. 15. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!