Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Terraria 1.2 térkép hiba?

Terraria 1.2 térkép hiba?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy amikor belépek terraria-ba, betöltö m a világom, akkor a minitérkép nem látszik. Visszamegyek a menübe ott azt írja hogy Minimap Disabled, bekapcsolom megint betöltöm a világot ugyanúgy nincs ott és amikor vissza megyek a beállításokba akkor megint azt mutatja hogy kikapcsolva. Az is érdekes hogy mikor először betöltöm a világot akkor mikor megnyitom az inventory-t akkor azok a kis ikonok amivel a térképen lehet szabályozni valamit egy pillanatra ott vannak aztán eltűnnek. Van akinek még ilyen? Esetleg tudja hogy kell megoldani? Terraria fórumon találtam ilyen témát akinek ugyan ez a problémája, de senki nem tudta hogy miért van.
2013. okt. 9. 17:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem hogy Terraria 1.2.02 van, a legújabb
2013. okt. 9. 17:39
 2/4 anonim válasza:
Mikozben jatszol nyomj 1 tab-ot :D
2013. okt. 16. 22:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Hiába nyomok tab-ot, ha a menűben ki van kapcsolva a térkép akor a gombjai semműködnek, ésmivel automatikusan kikapcsol nem müködik a TAB, francba is már, csak a mini térkép miatt vártam az új patch-t erre nem jó -.-
2013. okt. 19. 23:23
 4/4 anonim válasza:

ugyanezt vettem észre én is ! xD

én kb 3szor kapcsoltam be a térképet mire most már működik !

valami BUG-ja lehetett.

az a fura hogy ha nem használtál eddig térképet akkor újra fel kell deríteni a terepet hogy látszódjon a térképen.

2013. dec. 25. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!