Új Google Térkép böngésző támogatása?
Figyelt kérdés
Az új Google Térképhez igényeltem meghívót, meg is kaptam. Amikor már kezdeném el, akkor kiírja hogy olyan böngészőt használok, amit az új Google Térkép nem támogat. Javasol is párat: Chrome és Firefox böngészőt, valamint a Safari 6-os és újabb, továbbá az Internet Explorer 10-es és újabb verzióit.
Az üzenet képben: [link]
Firefox-ot ajánlja, miközben én azt használok, a legfrissebb verzióját. Tehát nem fogom tudni használni a térképet?
2013. máj. 31. 18:19
1/5 anonim válasza:
Firefox 21.0, tökéletesen működik. Nincs beállítva valami kompatibilitásod?
2/5 anonim válasza:
Hát ez igazán érdekes. Én is kértem kipróbálásra meghívót, kaptam is, és megy minden szuperül. Mondjuk azt kiírja nálam is, hogy a 3D- s nézetet nem támogatja, és az utcanézetet nem tudom betölteni, de be tudom. Mivel ez béta verzió, sok még a hiba gondolom én. Amúgy szeretem a google termékeit, de ezzel szerintem kicsit mellényúltak. Nekem nem jött be. Van az úgy, hogy a kevesebb sokszor több, én most ezt érzem az új térképpel kapcsolatban. Bár ez OFF, de igencsak kikívánkozott belőlem :)Amúgy nálam Google Chrome- on megy.
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy amit a képen ír lejjebb azt a WebGL-t kéne beállítanom, csak nem tudom hol kell :(
2013. máj. 31. 19:39
4/5 anonim válasza:
Figyelj, ha kértél te is meghívót, és ugye kaptál is. Na szóval, nekem ez úgy jött, hogy a linkre kellett kattintani, amikor tudatták velem, hogy elfogadták a kérésem. Erre kattintva kezdett működni a dolog. Így csináltad te is? Mert nekem, még most is a régi jön be, ha csak a könyvjelzőim közé mentett oldalra kattintok. Tehát, hogy érthető legyek, a tőlük kapott linken jön csak be az új google térkép.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, az e-mailben kapott linkre mentem. Sőt ott volt 2 is: "Első lépések" és "Megtekintem most".
2013. máj. 31. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!