Tamas2000 kérdése:
Hová helyezem a world of tanks-os mapán belül a magyar szinkront hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 15:54
2/8 A kérdező kommentje:
Ép az hogy onan nem értem.
2013. okt. 9. 16:09
3/8 anonim válasza:
Mi a gond? Teljesen érthetően van leírva. Nagyon egyszerá az egész.
4/8 A kérdező kommentje:
De nekem azok a leírások kínaiak pontosan az a kínai amit leír hogy hova mentsem telepítsen én ezt nem értem hogy mibe melyikbe mond már meg kérlek.
2013. okt. 9. 16:20
5/8 anonim válasza:
mar bocs de mi is akkor ugyanugy kinaiul irnank, mivel mi is ugyanazt magyaraznank mind a weboldal
6/8 anonim válasza:
Így flemerül a kérdés, hogy minek modot feltenni?...
Ezekszerint eléggé nem értessz a számítógéphez, így nehéz lesz...
Számítógép> Helyi lemez C> Games
Megkeresed aworld of tnaksot, megnyitod.
Utána a res mappát megkeresed, és az abban lévő audio mappát átmásolod a World_Of_Tanks>res_mods> a legújabb verziószám mappába (ami esetünkben a 8.8)
Most pedig a letöltött szinkront kicsomagolod/bemásolod a res_mods>8.8 mappába (ha kéri a felülírást, rányomsz és kész)
Ennél egyszerábben már nem lehet leírni.
7/8 A kérdező kommentje:
Ksz de már nem kell az volt a baj hogy akkor csináltam mikor a world of tanks ablak még nem volt bezárva és akkor derült ki hogy jól csináltam mikor kikapcsoltam és újra bekapcsoltam. És tudtok valamit hogy a hátér zaj és mrg legyen?
2013. okt. 11. 17:31
8/8 anonim válasza:
Ez mellé én már csak a Historical Sounds-ot szedném le. Rengeteget dob a játékon, mérföldekkel jobb, mint az alap hangok. Egy arty lövése például borzongató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!