Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet Xbox 360-ra telepít...

Hogy lehet Xbox 360-ra telepíteni a GTA V-öt?

Figyelt kérdés

Szereztem kölcsönbe egy Xbox 360 konzolt, sajnos nem tudom pontosan milyen típusút. Tudtommal fel van törve már, futnak rajta másolt játékok.

Szeretném rajta kipróbálni a GTA V-öt, természetesen ingyen. Amit sikerült beszereznem az "data" állományokból áll.

Minden további lépésre kíváncsi lennék.

Kell-e az állományokat kicsomagolni, stb.?

Hogyan tudom a konzolra juttatni? A fájlok összessége kb. 15GB, nincs adathordozóm amivel ezeket továbbítani tudnám. Lehetséges UTP kábelen keresztül is, vagy esetleg WiFin?

Elnézést a tudatlanságomért, sosem volt tulajdonomban még semmi hasonló játékgép.

Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

2013. okt. 7. 20:03
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

RGH-ás Xboxomnál így csináltam:

XBox csatlakoztat a központi routerhez > Számítógép csatlakoztatása a routerhez > Számítógépen Total Commander megnyit > 'Hálózat-FTP kapcsolódás' / Új kapcsolat' > 'Kapcsolat neve': xbox, 'Kiszolgáló neve': az Xbox IP címe, felhasználónév és jelszó: xbox > követed a torrent leírásában foglaltakat, tehát felmásolod a fájlokat a megfelelő helyükre > Xbox újraindít > kész

2013. nov. 17. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!