Hogy lehet Xbox 360-ra telepíteni a GTA V-öt?
Figyelt kérdés
Szereztem kölcsönbe egy Xbox 360 konzolt, sajnos nem tudom pontosan milyen típusút. Tudtommal fel van törve már, futnak rajta másolt játékok.
Szeretném rajta kipróbálni a GTA V-öt, természetesen ingyen. Amit sikerült beszereznem az "data" állományokból áll.
Minden további lépésre kíváncsi lennék.
Kell-e az állományokat kicsomagolni, stb.?
Hogyan tudom a konzolra juttatni? A fájlok összessége kb. 15GB, nincs adathordozóm amivel ezeket továbbítani tudnám. Lehetséges UTP kábelen keresztül is, vagy esetleg WiFin?
Elnézést a tudatlanságomért, sosem volt tulajdonomban még semmi hasonló játékgép.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
2013. okt. 7. 20:03
11/21 A kérdező kommentje:
Ma is szanaszét játszom!
2013. okt. 9. 16:35
12/21 anonim 

válasza:

ki kérdezte??? amúgy meg az SAt le ne merd szólni! xd
13/21 A kérdező kommentje:
Az SA fos.
2013. okt. 10. 17:11
14/21 anonim 

válasza:

Hát nem az, te is csak az ujakat tod értékelni grat. A gtav jó de a sa sem rossz :P
16/21 A kérdező kommentje:
Az SA szarfos.
2013. okt. 10. 22:26
17/21 anonim 

válasza:

Grat, ekkora szellemi szinttel... -,-
18/21 brandy20 válasza:
Vki mondja meg h mért kér netet az xbox a gta 5-nél rgh-ztatva van!
19/21 anonim 

válasza:

Mert le akar tölteni egy frissítést, viszont ha letöltöd bannolnak. Ilyen ez...
20/21 anonim válasza:
Neked sikerűlt FTP-n játékot másolni a gépre??? Le tudod írni mit hogy kell? Mert én is ki írtam ide a gyakorira (még lehet ki van emelve a kérdésem) de nem kaptam rá semmi választ. A Neten nem találok róla infót hogy hogyan kell átmásolni UTP kábellel. Örülnék ha le tudnád írni a folyamatot! Van egy csomó játékom és ez a Pendrive-ra másolgatás már elég borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!