Imikiraly1 kérdése:
Metin2 ROOT szerver készítés? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tehát az volna a kérdésem, hogy metin2-es szervert szeretnék készíteni..Hamachival már próbáltam de nem sikerült..Franzi fájlt használtam..A kliensből lehet magunknak saját szervert készíteni?
Mert most van egy GF-es kliensem..Most azt akarom megpróbálni hogy nem franzi szerver fájl-t használok hanem valami mást.
Ha tudnátok segíteni nagyon jó volna!
2013. okt. 5. 10:50
1/3 anonim válasza:
2000forintért egy hónapra kapsz egy kompletten összetett szerót.. amire te egyedül összeheggesztenéd az kb félév de akkor is full bug lesz a szeró, szóval vagy csapatban csináld, de egyedül értelmetlen
2/3 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi válaszodat. Ha van egy alap Kliensem akkor hogy tehetem ONLINE-ba? Mert a LogMeInHamachim nem jó. És azt mondják írjam át arra az ip-re..
2013. okt. 12. 13:38
3/3 A kérdező kommentje:
Ja és ezt az oldalt elküldenéd ahonnan 2000ft-ért lehet kapni szerót?
2013. okt. 14. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!