Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Warframeben hogy van ez a...

Warframeben hogy van ez a gyártás?

Figyelt kérdés
A karakter tervrajza megvan, és mutatja is, hogy kell hozzá helmet, system meg chassis. Ezek legyártásához nincs még elég alapanyagom, de nem is mutatja mi kell hozzá. Ha meglesz minden anyag hozzá akkor egyszer csak megjelenik ott, hogy le tudom gyártani?
2013. okt. 4. 17:39
 1/1 Shady07 válasza:

Szia.

Tulajdonképpen úgy működik ez az egész dolog,hogy van mondjuk 15 kredited,és pl.: a FURIS az annyiba kerül, és neked megvan rá az összeg akkor világít.Ha nincs meg akkor sötét marad.

A FOUNDRY-ban mutatja mi kell hozzá. pl.: system=rubedo,stb.

És ha megvan az ITEM fölött lesz hogy neked van mondjuk 357/500. az első szám a te rubedo MENNYISÉGED, a második meg a kellő anyag.

Ha megvan akkor egy PIPA lesz ha nincs akkor egy X.

Remélem tudtam segíteni.Ha kérdésed van még akkor jelölj be warframen. név:Shady07 üdvözlettel Shady07. :D

2013. okt. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!