Miért csesztetik azt aki kocka?
nekem vannak barátaim és tényleg ennyi időt töltök a gép előtt, ha ráérek
(van életem, mivel nem kockulok 5 órán keresztül)
És most azért tetted fel ezt a kérdést, hogy elbüszkélkedj vele, hogy te milyen kevés időt töltesz a gép előtt? :D
Hadd nyújtsam át a csekkedet arról a sok lesza'ásról amit ez iránt az emberiség tanúsít.
Csak bizonyos emberek csesztetik nem mindenki.
Am ha napi 2 órát játszol nem vagy kocka a kocka az aki szerelgeti a gépet telepinget, persze van h játszik is.
De ha a milyen géped van ? kérdésre az a válasz h fekete v fehér akkor te nem vagy kocka.
Mert azok álmukban is felmondják a gépük technikai paramétereim, továbbá tisztában vannak azzal h milyen fejlesztések jönnek ki a jövőben.
Melyik szoftver/hardware mire használható pl Aida 64 v NAS.
Szerintem ez a kocka. Te inkább egy casual gamer lehetsz aki néha videojátékkal üti el az idejét.
Am meg nem kell mondani senkinek h mit csinálsz otthon vagy ha kérdik akkor mond azt h spanokal jársz ide óda bulizgatni.
Olyan ez mint a szüzesség nincs rád írva ha nem mondod nem fogja tudni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!