Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért csesztetik azt aki kocka?

Miért csesztetik azt aki kocka?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért baj az ha valaki szabadidejében számítógépes játékokkal játszik? (napi 1 vagy 1,5-2 óra).

2013. okt. 3. 21:34
 1/7 anonim válasza:
74%
A kokckák ennél sokkal több időt töltenek el ezekkel a játékokkal. És ezekkel általában az a probléma,hogy nincsen igazi életük és nincsenek barátaik.
2013. okt. 3. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:

nekem vannak barátaim és tényleg ennyi időt töltök a gép előtt, ha ráérek

(van életem, mivel nem kockulok 5 órán keresztül)

2013. okt. 3. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
mikor valakinek az életét tényleg csak a videojátékok teszik ki és napi 8 vagy annál több órát játszik, ezen kívül nem foglalkozik a tanulmányaival és/vagy kapcsolataival, ott gond van
2013. okt. 3. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

És most azért tetted fel ezt a kérdést, hogy elbüszkélkedj vele, hogy te milyen kevés időt töltesz a gép előtt? :D

Hadd nyújtsam át a csekkedet arról a sok lesza'ásról amit ez iránt az emberiség tanúsít.

2013. okt. 3. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
én tanúsithatom hogy a számítógépnek és a kapcsolatok nem zárják ki egymást... én napi 5-6 órát simán játszok, hétvégén ha nincs olyan programom akkor 8-10 órát is, mégis van barátom, barátnőm... Általában azzal van a gond hogy aki sokat gépezik az megtalálja a helyét a társadalomban... (én sok ilyet ismerek) És akkor már leszarja hogy milyen a külseje... És mivel a társadalom látja hogy ő hogy néz ki ( mert a társadalom ez alapján itél... ) és ha látják hogy egy elhanyagolt ember, ott helyben leszarják... Viszont ha a számítógép elött ülve pl: wowozol ( world of warcraft ) akkor ott nem látnak téged, és élheted a virtuális életedet... Szóval itt nem a kockák a hibásak azért amilyenek, hanem a társadalom.
2013. okt. 4. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Csak bizonyos emberek csesztetik nem mindenki.

Am ha napi 2 órát játszol nem vagy kocka a kocka az aki szerelgeti a gépet telepinget, persze van h játszik is.

De ha a milyen géped van ? kérdésre az a válasz h fekete v fehér akkor te nem vagy kocka.

Mert azok álmukban is felmondják a gépük technikai paramétereim, továbbá tisztában vannak azzal h milyen fejlesztések jönnek ki a jövőben.

Melyik szoftver/hardware mire használható pl Aida 64 v NAS.

Szerintem ez a kocka. Te inkább egy casual gamer lehetsz aki néha videojátékkal üti el az idejét.

Am meg nem kell mondani senkinek h mit csinálsz otthon vagy ha kérdik akkor mond azt h spanokal jársz ide óda bulizgatni.

Olyan ez mint a szüzesség nincs rád írva ha nem mondod nem fogja tudni senki.

2013. okt. 5. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Sz*rd le akik csesztetnek emiatt. Èpp annak nincs èlete,akik mindig màsèval törődnek...
2013. okt. 7. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!