Hogy kell a dobókockával irányított dobást végrehajtani, pl. hogy szándékosan hatost dobjak?
Figyelt kérdés
A mentalista című sorozat egyik részében a főszereplő Patrick egy játékot játszott vmi herceggel és kockával kellett gurítaniuk, de Patrick mindig 6ost dobott, utána elmondta hogy csalt és irányította a dobásait. Tudom, hogy csak film, de szerintem ez lehetséges.. mért ne lehetne?! :D
biztosan megvan technikája, csak nem ismerem. Tudnátok segíteni?
2013. szept. 1. 21:36
1/3 anonim 

válasza:

Nem tudom, lehet,hogy minden oldalára hatos volt rajt. Ez csak szerencse műve ha hatost. Szándékosan nem
lehet sajnos 6-ot dobni. Szerencse kérdése.
2/3 anonim 

válasza:

Vannak speciális kockák, amiket bizonyos módon dobva hatost dobsz. Bűvészboltokban lehet kapni ilyeneket.
3/3 anonim 

válasza:

ha cinket vagy bármi nehezéket ragasztasz az 1-es oldalra belülről, akkor mindig az lesz alul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!