Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok jó történetü pc játékot...

Tudtok jó történetü pc játékot mondani?

Figyelt kérdés

gondolok itt például az assin's creed-re

nah és persze legyen benne akcio (akcio,stratégia,akcio -kaland) heroes-t hagyjuk age of empires 3-at is (csak mert ismerem és végig vittem semmi másért) de bármilyen kategóriábol jöhet (pc) csak írjátok mellé a játék "müfaját"

2013. okt. 3. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan történet megfelel ami a végén könnyet csal a szemedbe? Akkor ajánlom figyelmedbe The walking dead episode 1,2,3,4,5 részét, Nem tömör akció, de történetben annyira székhez tapaszt hogy a végén csak kapkodod a fejed. Ez amolyan kaland játék, képregényes grafika, zombi műfaj, és a döntéseid által alakul a történet. Imádom
2014. febr. 25. 13:28
 12/13 anonim válasza:
Ha történet szemszögből keresel játékokat akkor ajánlom az én személyes kedvencemet: Splinter Cell Conviction. Persze még élvezhetőbb ,ha tudod az előzményeket is ,de így is lebilincselő. Akár egy film. :)
2014. júl. 6. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
ha még mindig érdekelne, akkor az én kedvenceim(történetileg): Dishonored, bár már ezt elmondták, aztán a The Elder Scrolls 4-ik része, az Oblivion, és a legeslegnagyobb kedvencem : Call of Juarez 1, és Bound in Blood... az utolsót mindenképp próbáld ki, egy percig nemfogsz unatkozni :)
2015. febr. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!