Tudtok jó történetü pc játékot mondani?
gondolok itt például az assin's creed-re
nah és persze legyen benne akcio (akcio,stratégia,akcio -kaland) heroes-t hagyjuk age of empires 3-at is (csak mert ismerem és végig vittem semmi másért) de bármilyen kategóriábol jöhet (pc) csak írjátok mellé a játék "müfaját"
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl (horror-akció-FPS)
Penumbra-trilógia (horror-kaland)
Outlast (horror-kaland)
Skyrim (RPG)
BioShock (akció-FPS)
F.E.A.R. (horror-akció-FPS)
Spec Ops: The LIne (akció-TPS, ez a sztori nekem annyira átjött, hogy egyszerűen a kijátszás után ürességet éreztem, és annyira mesteri a történet, hogy nem is jössz rá egészen a végéig, hogy mi is van)
A kedvencem a Darksiders 1-2(3-4 is lesz). Aztán Crysis 1-2-Warhead-3. Splinter cell széria, Deus Ex - Human Revolution. StarCraft - BroodWar, StarCraft 2 - Wings of Liberty, StarCraft - Heart of the Swarm (jön a Legacy of the Void). Ezekben mindben folyamatos a story.
Darksiders - akció.
Crysis - fegyveres/taktikai.
Splinter Cell - kémkedős, fegyveres.
Deus Ex - Human Revolution - taktikai/fegyveres.
StarCraft - stratégia.
És még kihagytam a Spec Ops utáni személyes kedvencemet:
Dishonored
Az valami újkori indusztriális éra elején játszódik, és annak is eléggé jó története van és a legjobb lopakodós FPS, amit láttam. Megéri kijátszani, én egy hét alatt kétszer is kitoltam, annyira tetszett a játékmenet. :D
ksözönöm elég jó játékokat soroltatok fel nekem majd szép sorjba kiprobálom öket
de egyenlöre csak 3mat sikerült megnéznem
de majd mindegyikre sorkerül és persze megint köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!