Szerintetek mit vegyek: PS3, PS4 vagy PC?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 18:51
11/13 anonim válasza:
Hát, ha annyira sok pénzed van rá, akkor PS4. Nekem PS3-mam van. Még 1-2 évig elleszek vele, mert még fognak rá játékokat fejleszteni. Mellesleg slimet használtan garanciával tudsz venni 35-ért, a többi pénzedet meg el tudnád költeni játékokra. ez az én véleményem :) PC-vel én soha többé nem játszom.
12/13 anonim válasza:
PC-t!!!
Miért? Ha jó pc-d van akkor ugyanazokat a játékokat tudod használni mint a konzolokhoz, sőt a gépet a tv-hez tudod ugyanugy kötni és ugyanugy tudsz hozzá konzolt csatlakoztatni. Ezen kivül, ha ingyen szeretnéd a játékokat nem kell kichippeltetned a pc-t ugyanis vmelyik torrentről letöltöd a játékos és ennyi.
Sok sikert! ;D
13/13 A kérdező kommentje:
kösz, de én általában megveszem a játékokat
2013. okt. 4. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!