Kit vegyek meg a League of Legends-be?
Figyelt kérdés
Egy ideje már gondolkozok kit kéne megvennem, és ez esetben tanácstalan vagyok. Ti kit ajánlanátok? Én ő rájuk gondoltam: Nidalee, LeBlanc, Ahri, Orianna, Sona2013. szept. 13. 21:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem Orianna, vagy LeBlanc. De őket nagyon tudni kell használni. Én kipróbáltam Orianna-t amikor free volt. Egyszerűen nem tudtam ügyesen használni, és úgy sajnálom, hogy nem nekem való, pedig szerintem olyan érdekes karakter. A háttértörténete is pöpec, illetve szerintem neki van az egyik legjobb skinje.
LeBlanc is érdekes, ritkán látni.
2/4 anonim válasza:
Ziggs vagy Xerath nálam a következő mides. Ha midelni akarsz, akkor Ahri. De ha funolni LeBlanc szerintem. Borzasztó sokat burstölhetsz le, míg szinte megölhetetlen vagy, mert szétszívatod őket. De azt azért tanulni kell.
3/4 SillyJax válasza:
Sona is erős ha jó itemeket veszel neki. Itt lehet ingyen RP pontokat kapni: [link]
4/4 Léhmann Péter válasza:
Szia! Figyelj, ez attól függ, hogy: supportot szeretnél, akkor: sona vagy nida vagy orianna. Ha jungletakarsz akkor: Nidalee. Ha midet akarsz akkor: LeBlanc vagy Orianna vagy Ahri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!