Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kit vegyek meg a League of...

Kit vegyek meg a League of Legends-be?

Figyelt kérdés
Egy ideje már gondolkozok kit kéne megvennem, és ez esetben tanácstalan vagyok. Ti kit ajánlanátok? Én ő rájuk gondoltam: Nidalee, LeBlanc, Ahri, Orianna, Sona

2013. szept. 13. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem Orianna, vagy LeBlanc. De őket nagyon tudni kell használni. Én kipróbáltam Orianna-t amikor free volt. Egyszerűen nem tudtam ügyesen használni, és úgy sajnálom, hogy nem nekem való, pedig szerintem olyan érdekes karakter. A háttértörténete is pöpec, illetve szerintem neki van az egyik legjobb skinje.

[link]

LeBlanc is érdekes, ritkán látni.

2013. szept. 13. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ziggs vagy Xerath nálam a következő mides. Ha midelni akarsz, akkor Ahri. De ha funolni LeBlanc szerintem. Borzasztó sokat burstölhetsz le, míg szinte megölhetetlen vagy, mert szétszívatod őket. De azt azért tanulni kell.
2013. szept. 14. 11:32
 3/4 SillyJax válasza:
Sona is erős ha jó itemeket veszel neki. Itt lehet ingyen RP pontokat kapni: [link]
2013. nov. 25. 00:39
 4/4 Léhmann Péter válasza:
Szia! Figyelj, ez attól függ, hogy: supportot szeretnél, akkor: sona vagy nida vagy orianna. Ha jungletakarsz akkor: Nidalee. Ha midet akarsz akkor: LeBlanc vagy Orianna vagy Ahri :)
2015. márc. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!