Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha régebbi Xbox360 gépet...

Ha régebbi Xbox360 gépet veszek, akkor újabb játékok is futhatnak rajta?

Figyelt kérdés
Oké, nem igazán értek hozzá, szóval lehet, hogy még maga a kérdés is hibádzik. Az lenne a lényeg, hogy veszek egy Xbox360-at, akkor például, ha játszani akarok a TMNT: Out of the Shadows c. játékkal biztos, hogy menni fog rajta?

2013. szept. 25. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Amenyniben a b oltban veszed meg a játékot, akkor biztos!

2013. szept. 25. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha xbox live-ra be jelentkezel avagy regisztrálsz akkor frisülni fog az egész xbox (háttér és kinézet) és akkár a gta 5 is menni fog rajta.

(Az én boxom ki van fleshelve és a gta 5 frissítette az egészet, de úgy hogy másolt volt a cd azaz letőltötem a netről.)

De azért még várj a válaszokra

2013. szept. 25. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
A GTAV-ön kívül mindd. sajna ez valahogy nem tetszik a régi gépeknek. de alapból nem ajánlom a régebbi 360 szériát csak a Corona alaplapos Slim gépeket.
2013. szept. 25. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
a gta 5 is ugyan úgy megy a hdd-vel szerelt régebbi,és legrégebbi modellen is.Az előző butaságot írt.
2013. szept. 26. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
És ha jól tudom akkor a slim (az újabb) olcsóbb és jobb is (halkab, sokkal halkab és energia takarékos+ szép is. Bár ez ízlés kérdése)
2013. szept. 26. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Az előző (ÉN) nem írt butaságot ugyanis köztudott hogy a régebbi Xbox 360 konzoloknál furcsa összeomlások és fagyások jelentkeznek. jelenleg még nem létezik rá megoldás. de állítólag a Rocksar Games dolgozik rajta. És nem győzöm hangsúlyozni mindenki kerülje az Apródon és társain olcsón vagy nem olcsón kapható hűtésmoddolt meg istentudja milyen Xbox 360 régi modelleket. Feltéve ha karácsonykor kap Xbox One-t vagy PS4-et :)
2013. szept. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!