Milyen hatással volt rátok az Outlast?
Figyelt kérdés
Mennyit bírtatok egyhuzamban játszani, elérte-e azt, amit vártatok tőle, volt-e durván nagy ijedtség...2013. szept. 22. 21:59
11/22 A kérdező kommentje:
Köszi! A folytatás jó kérdés, szerintem nem lesz, de ha mégis, akkor megnéznék egy olyat, hogy az egyik dolgozóként kelljen menni, amikor lekezdődik az őrület :).
Lehet, hogy ma ki is viszed :) További jó és izgalmas játékot!
2013. szept. 25. 09:27
12/22 anonim válasza:
nekem majdnem leállt a szívem tőle..nagyon kemény játék Slender elbújhat mellette.
13/22 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor te is este nyomtad, kellő hangerő mellett :D.
2013. szept. 25. 21:26
14/22 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok!Na kijátszottam ma reggel kicsit több mint 3 óra alatt végeztem az egész játékkal :D
15/22 anonim válasza:
Na ezt jól megfogalmaztam xD Mind1 gondolom a lényeg érthető :D
16/22 Csori96 válasza:
Még nem fejeztem be, de a vége felé járok. Azt kell, hogy mondjam, többet vártam tőle. Nem rossz játék, de nem nyújt maradandó élményt. A játék elején párszor, 2-3 alkalommal megijedtem, és volt benne még pár borzongató rész, de különösebben nem tartom rémisztőnek. Azt még meg kell jegyeznem, hogy hasonló játékkal, mint például az Amnesiaval még nem játszottam.
17/22 anonim válasza:
A kommenteket olvasva, kedvem támadt kihajózni az öbölbe. Csak megkéne nézni ezt a játékot. De figyelmetekbe ajánlom az Evil Within-t. Én azt a játékot várom nagyon már.
18/22 gyilkosmoli95 válasza:
Nem tudom, hogy miért jön mindenki a Slender játékkal.
A Slender nem méltó hozzá, hogy össze hasonlítsák az Outlast-al...
19/22 LyRaGoN válasza:
Nos rám az outlast folyamatos nyomást gyakorolt emiatt 2 óránként szüneteltettem. (Sok nehéz menekülés fegyvertelenség stb)Összegezve megérte vele játszani.
20/22 Hunorr válasza:
Barátnőmmel játszottuk végig éjszaka, mindig este 10-kor kezdtük el és éjfélig kb nyomtuk. Mi szó szerint összef*stuk magunkat rajta.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!