A sims 3-am kiír egy szöveget, és utána befagy. Miért?
ezt írja ki, ha kilépésre megyek, és kilép a játékból.
ha folytatásra megyek, elindítja a sims-et, viszont mikor ugye elkezdi betölteni, a zöld csík betölt maxig és nem tölt tovább.
így, mint itt, csak teljesen bevan töltve a csík, és az alapjáték van, ennyi a különbség
Az alapjáték eredeti, nincs semmi letöltve +ba, csak maga a játék..
betölti a csíkot, és onnantól kezdve várhatok órákon át, nem csinál semmit, csak a kurzort lehet mozgatni, meg ott jelzi h tölt, de nem csinál semmit:S mmi lehet a probléma?:o
Nem volt esetleg fenn a gépen letöltött játék, amit eltávolítottál?
Nekem is kiírja ezt (van nem eredeti kiegem, szóval azért, de ha a folytatásra nyomok, akkor működik)
Felpatchelted a játékot az utolsó patchel?
Ha mostanában vetted, és fel van patchelve, akkor ki kéne verni a balhét az EA-nél, bár szerintem már sokan megtették. Maximum visszaviheted a boltba, és talán adnak újat, de ez azért nem 100%.
Esetleg megpróbálhatod újratelepíteni, úgy hátha működik.
Ha pedig vállalkozó kedvű vagy, akkor annak ellenére, hogy a játék eredeti, megpróbálhatod feltörni. Annak meg kellene ezt oldania.
igen volt letöltve elég sok kieg, de mind letöröltem, mert ugye nem ment, még az alapjátékot is teljesen újratelepítettem
amikor a folytatásra nyomok, akkor nekem is visszalép, de miután az a vonal betölt, nem csinál semmit...:s
pont miután feltelepítettem, saját magától frissítette a játékot:S
Meg lehet próbálni, hogy leszeded a játékok, letöltöd a CCleaner nevű programot, és azt megnyitva megnézed, hogy maradt-e fenn esetleg valami maradék a törölt játékokból, mert előfordul.
Majd ha az nem mutat semmit, vagyis semmi Sims 3-al kapcsolatos dolog sincs a listában, akkor telepíted fel a Sims 3-at.
Ha továbbra sem tölt, akkor esetleg tényleg meg kéne próbálni a noCD modot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!