Gta Vice Cityben az utcán egymásra tamadó emberek kódot hogy tudom törölni?
Figyelt kérdés
Már újratelepítettem de még mindig verekednek mit tegyek?
Tudtok valamit??
2013. szept. 20. 21:09
1/5 anonim válasza:
hat ha lementeted akor sehogyan sem lehet torolni es mikor torlod a jatekot es ujratelepiti akor meg a jatek beolvassa a regi mentest mert aszt nem torli ki csak behejetesiti de ha ujrakezded a jatekot akor nem verkednek vagy ha a save mappat leturlod de atool fugg meik gyalogosok mert ha a banda gyalogosok verekednek akor az termeszetes vgy ha a kekegyenruhasok vagy ha rendorokel verekszik az egyik
2/5 A kérdező kommentje:
köszi törlöm a save mappát
2013. szept. 21. 21:31
4/5 A kérdező kommentje:
Beirtam ujra és még mindig verekednek te hülye!
2013. szept. 22. 10:56
5/5 -=GReddy=- válasza:
Az 1. komment a jó és a 2. kommentelőnek mondanám,hogy ez nem SA itt hiába írod be újra úgy fog maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!