Smite vagy League of legends?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 17:11
1/5 anonim válasza:
Kettő közül LoL.
(de amúgy dota 2)
2/5 anonim válasza:
A League of Legends idősebb, tapasztaltabb testvér, kategóriájában szerintem mindenképp a legnyerőbb, de a Smite nagyon ígéretes. A TPS menet eléggé csúcs, mivel a látótered így inkább az amit a karaktered valójában lát, és nem egy harmadik személy felső nézetből, mint a MOBA-k többségében. Ez mondjuk elsőre ijesztő lehet.
Egyelőre viszont a Smite még nagyon kiforratlan, ezért van a sok GOD felújítás, némelyikük még nagyon csúnyácska (Hel anyám, imádom de hogy néz ki). És a pályákat is nemrég dobták fel külsőre, szóval még fejlődik. Meglátjuk mi sül ki belőle, amikor már nem lesz odaírva, hogy "Beta" :D
3/5 anonim válasza:
Ajánlom a figyelmedbe a LOCO-t (Land of Chaos Online)
4/5 anonim válasza:
Én mindkettőt próbáltam de nekem a Smite lett a nyerő.
A nagy MOBA játékok közé új cím jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!