Mindig is pc-s voltam, most viszont úgy döntöttem, meg fogom venni vagy az új xbox ot, vagy a ps4-et. Sajnos egyáltalán nem értek hozzá, melyik mellett mi szól, és mi ellenük?
A Microsoft videojáték részlege gyakorlatilag lejáratta magát mikor bemutatták az Xbox One-t
Olyan lehetetlen dolgokat találtak ki, hogy 24 óránként kell internet kapcsolat, Kinect nélkül nem megy a konzol, a Kinectnek folyamatosan figyelnie kell a környezetét
Ezeket mára nagyrészt visszavonták, de attól még marad uána egy rossz szájíz és az emberek nem nagyon akarnak bízni az Xbox One-ban
A Sony ilyen marhaságokat nem talált ki a PS4-hez
szóval röviden PS4
Egyelőre amúgy is csak PS4-et tudnál venni mivel az Xbox One-t nem fogják forgalmazni Magyarországon.
De ha az is megjelenne itthon, akkor is a PS-t választanám a te helyedbe, sokkal felhasználóbarátabb, jobb exkluzív játékok vannak rá, stb.
ha neked PS4 lesz, neki meg Xbox One, akkor nem fogtok tudni játszani egymással/egymás ellen
egyébként elfelejtettem írni, hogy PS4 125ezer lesz, az Xbox One meg 160ezer, mivel ahhoz kell a Kinect is
Gratulálok :D (amúgy nem gondoltál bele hogy csak 1 szám választott el a milliárdoktól? :D) Amúgy vissza térve a kérdésre:
Írtam hogy nem fogják forgalmazni M.o-n. Attól még megveheted külföldről vagy itthoni webshopoktól (ők is külföldit hoznak be). Ezzel csak az a baj hogy néhány online szolgáltatás nem lesz elérhető.
Míg PS4 tudtommal már idén hivatalosan megjelenik itthon, így használhatod ezeket az online szolgáltatásokat.
3. Válaszoló vagyok*
no igen, ha jól emlékszem az Xbox 360-nál is volt valami ilyesmi, hogy csak fél év után lettek elérhetőek bizonyos online szolgáltatások :/
Amúgy bocsi hogy OFF-olok :D de muszáj még ezt megkérdeznem:
A lottószámokat (amivel nyertél) csak úgy találomra tippelted vagy állandó, mindig használt számokkal nyertél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!