Most is olyan a silkroad mint pár évvel ezelőtt? Egy linket is adok! Lent
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=yqTsnmaJVc8
most is ugyan ilyen jó?
vagy elba..ták?
és ha valaki tudja akkor mondja meg azt is hogy milyen serveren van ez a videó? milyen szerveren játszák?
#Silkroad #olyan jó
2013. szept. 16. 19:05
1/3 anonim válasza:
hű, évekkel ezelőtt játszottam ezzel a fostaligával, a grafika viszonylag jó, 2-es szitig engedett játszani, utána nem engedett bejelentkezni... valszeg maradt ugyan az a szar!
2/3 anonim válasza:
Eléggé lecsökkent az érdeklődés a silkroad iránt egy ideje, mivel magas szinten már belefektetett pénz nélkül egyszerűen nem tudsz haladni.. sajnos. Az eredeti szerverek eléggé üresek pedig nemrég volt egy összevonás is szerverek között. Az eredeti szerveren már 120 a maximális szint de lehet h mégtöbb, egy ideje már nem követem figyelemmel. Van egy privát szerver: [link] ez elég népszerű és csak lvl 90 a max szint és csak kína van ha jól tudom. Ezen a szerveren még egy pár magyarral is összefithatsz :D.
3/3 anonim válasza:
nah az első biztos sokat tudhat a játékról.... amúgy nem olyan jó mint régen mert tényleg lehetettlen pénz nélkül fejlődni... idióta fejlesztők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!