Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol tudok a Sims2-ben mobilt...

Hol tudok a Sims2-ben mobilt és mp3-at vásárolni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 3. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Asszem a belvárosban valamelyik boltban, talán az elektronika üzletben.
2008. júl. 3. 09:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2008. júl. 3. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Éccakák kiegészítővel, azt még hozzátenném.
2008. júl. 3. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Elmész egy közösségi területre, ahol van egy bizonyos "kioszk". Nálam nem minden helyen volt az üzlet területén ilyen, de ha belépsz építkezés módban egy közösségi telekre tudsz letenni.
2008. júl. 3. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Én úgy tudom,hogy az Egyetem kiegészítő kell hozzá,nem az Éjszakák. És valamelyik egyetemvárosban nézd meg egy közösségi területen.
2008. júl. 17. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elmenned sehová!!! a szomszédság menüjében írd be: boolprop testingCheatsEnabled true Ha beléptél tartsd lenyomva, a balShift-et, és kattints a sim-re ott van, hogy gine MP3, Chell Phone, Gine Handgame ingyen megkaphatod őket, és ezzel a csláskoddal, sokkal több mindent tudsz csinálni, ajánlom figyelmedbe a my sims.hu oladt!
2008. aug. 9. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:
lehet kóddal(cheat) is..(:
2009. jún. 14. 20:53
 8/8 anonim válasza:
én próbáltam a boolpro... izével és nem jönn be h mp3 csak valami izék, h bővebben meg FBA stb.. miért nem jön be?
2010. aug. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!