Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van-e Medieval 2:Total War-hoz...

Karakter222 kérdése:

Van-e Medieval 2:Total War-hoz magyarosítás?

Figyelt kérdés

Mivel angolul töltöttem le, angol...

És ezért jó lenne ha lenne magyarosítás, Rome:Total War-hoz találtam már,mivel az is megjelent magyarul, de ehez még nem sikerült és sokkal jobban élvezném ha magyar lenne

2013. szept. 7. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ucsó oldal, vége-közepe fele van egy link.

2013. szept. 7. 17:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Imába foglalom a nevedet annak ellenére, hogy ateista vagyok Természetesen ment a zöld, köszönöm szépen!Már azon gondolkoztam, hogy magam magyarosítom le(kérdezheted, hogy akkor minek kell a magyarosítás:van ami nem jut eszembe elösször/nincs kedvem azon gondolkozni, hogy mit is jelent egy-egy mondat
2013. szept. 7. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Mégsem jó, előre ittam a medve bőrére:nincs se text ne fonts mappám a játék könyvtárában, esetleg megoldás?
2013. szept. 7. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Az érdekes :D, nekem csak az eredeti magyar verzió van meg, ja meg az original kieg :D
2013. szept. 7. 22:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Azóta próbáltam patchelni, 1.2 működött majd 1.3-nál azt írta, hogy nem talál egy fájlt, persze pont ott volt ahol kereste és utána már be sem tudtam lépni mert kifagyott ezért uninstall,ha megjön hozzá a kedvem akkor majd ujra nekirugaszkodok
2013. szept. 8. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy ncore-ról leszeded a magyar verziot. aszem más magyar torenteken is fent van
2013. szept. 9. 12:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Majd hétvégén leszedem
2013. szept. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!