Rome 2 Total War, tudni lehet, hogy kik fogják csinálni a magyarosítást? Vagy azt, hogy mikorra várható kb?
Én 'fiatalabb' koromban játékokon keresztül tanultam meg angolul. Nem kell mindenhez magyarosítás, ne várd el, de egy rajongói változat bizonyára attól még meg fog jelenni idővel.
Viszont nem olyan nehéz azt a pár szót kiszótárazni, amit esetleg nem értesz...
Én is a játékok miatt megtanultam alap fokon Angolul, meg ráadásul suliban is tanultam,de mivel nem abból érettségiztem nem vettem annyira komolyan. A Medieval 2 Total War-ral rengeteget játszottam, és az magyar volt.
Most a Rome 2-ben pedig sokkal kifinomultabb a diplomácia, uh jól jönne a honosítás.
Szerintem amúgy várok 1-2 hónapot, úgyis suli lesz, meg iOS7, aztán ha nem jön magyarosítás akkor majd elkezdek így játszani, csak jobb lenne ha 100%osan értenék mindent:)
Megj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás.
Nem mindegy, mind a kettő mást jelent.
Magyarítás: magyarra fordítás
Magyarosítás: magyarossá tenni valamit, pl.: Assassin's Creed magyarosítás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!