Várható a GTA 5 PC-re?
Figyelt kérdés
Abban a gondban vagyok, hogy nincs se PS3-am, se Xbox-om. :/ De nagyon szeretnék majd a GTA 5-tel játszani. Előre is köszönöm a válaszokat!2013. aug. 24. 10:51
1/6 anonim válasza:
Igen, ki fog jönni, csak biztos később, mint xboxra vagy ps3-ra.
2/6 anonim válasza:
Egyelőre nem tudni.. A GTA IV PC-s fogadtatása nagyon rossz volt, az eladások sem voltak kimagaslóak, a Red Dead Redemption-t meg már ki sem adták PC-re. Ezeknek a nagy területű, tartalommal teli játékoknak elég nehéz és költséges a portolása, és PC-re úgyis a legtöbben csak letöltenék.
3/6 anonim válasza:
Nem is azzal van a gond, hogy költséges a portolása, hanem az, hogy egyszerűen hülyék hozzá. A negyedik részt is olyan elbaszott módon optimalizálták, hogy még a 7. patch után is alig van gép a mai napig, ami tökéletesen tudná futtatni. Ez pedig egy 2008-as játéktól nagyon gyenge teljesítmény. A PC-seket meg meg lehet érteni, hogy inkább letöltik, mert egy darab szart inkább ingyen szerezz meg, mint sok ezer forintért. Ennek ellenére nekem is megvan eredetiben, várom is az 5-öt, de még nincs bejelentve. Végül is az L.A. Noire is kijött később, szóval nem hiszem, hogy ekkora címet kihagynának PC-ről. A számozott részek mindig kijönnek.
4/6 anonim válasza:
100%, hogy lesz PC-re. Nincs bejelentve, és mondhatni semmi sem biztos, de mégis biztos. Eddig (majdnem) az összes GTA kijött PC-re, csak durván 1 évvel a konzolos megjelenés után.
5/6 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy ki fog jönni PC-re, mivel az eddigi részeket is kiadták. Csak azért örülnék, ha kijönne, mert akkor nem kéne PS3-at, se Xbox-ot szereznem. És eddig minden GTA játékot (Vice City, San Andreas, IV) letöltöttem, de a GTA 5-öt képes lennék eredetiben megvenni. De ha nem jön ki akkor muszáj lesz valamit kitalálnom. :)
2013. aug. 24. 14:35
6/6 anonim válasza:
hat igen csak nagy az esej hogy kijon pc re is mert edig mindegyik gta kijott es hat xboxon maxim mindenki jatszhasa meg az a helyzet hogy a netre kifogjak tenni a full gamet vagy csak cd lehet megvenni majd mert lehet hogy par dolog fog hianyozni belole ha a netrol toltod de hianyzik es amiat mert nem kelett a gta 4 sokmindenkinek pc ugy hogy megvetek inkabb legtoben letoltotek es ugyan ugy ahogy a fifa 14 el is tervezik mert a 13 inkabb letoltotek nem akarjak felrakni a netre vagy ha fel is rakja a gyarto akor a seryal key nem fogod megtalalni es azert meg kemenyen megbuntethetnek ha megveszed es felteszed a netre tehat igen csak szivas lesz ha igy csinalnak a gta 5 el is de pcre bisztos meglesz csak egy jo par honapal kesobbb mint ahogy xboxra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!