Számítógép összeállítás játékokra?
Sziasztok tavaly összeállítottak nekem egy gépet de ritka fosul.Van full HD-s 1920x1080 as monitorom de szinte a játékok 90% nem képes fullHD ba menni mert szaggat mint a fos.
Jelenlegi összeállítás:
CPU:Intel pentium dual cpug860 3.00 ghz
VGA: Nvidia Geforce gt 630
RAM: 4GB
Mit kéne cserélni és MIRE? hogy kb a Black ops2-őt meg a bf3-at vigye 1920x1080 ba nem ultrán elég ha mediumon viszi. Mert mostmég a bo2-őt alacsony felbontáson low-on is szaggatva viszi:/
figyelj ott valami más baj van mert ez nem egy rossz gép igaz nem high-end,de ezen simán menne ULTRA-EXTRA izéken a Cod mert gépigénye kb ugyanaz mint 5 éve volt...
a Bf3 már más kérdés... RAM remélem DDR3-as... A VGA megfelel a CPU lehetne 4 magos mert 2 magos már eléggé elavult a Frostbite 2-3-hoz! Én csak egy CPU cserét javaslok Quad-core-ra vagy még feljebb.. esetleg még szerezz pár giga ramot!
I3? elavult
I7 ha van rá zséd és akkor felsőkategóriásnak is nevezhető masinát kapsz és igen ahogy irtam +2-4 GB RAM Megoldja a promblémákat! Ja és egy Windows 7 64 Bites rendszer se árt majd rá!
Inkább itt kérdezgess, a legtöbb hozzászóló szakember vagy ebben az ágban dolgozik. Írd le pontosan mennyi a kereted, illetve mit akarsz kicserélni és az alapján a legjobb választást megfogják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!