Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » COD 4-be mi a legjobb fegyó...

COD 4-be mi a legjobb fegyó összeállítás?

Figyelt kérdés
Itt a machine gunok-ra gondolok:)
2013. márc. 23. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerű. Amelyikkel a legügyesebb vagy:)
2013. márc. 23. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehető legrosszabb tanácsot kaptad előttem. (Ügyesség fejlődhet, fegyver nem. Valószínűleg a kérdező is emiatt keresi a legjobbat)

Az összeállítás mindig terepfüggő kell legyen, távokat próbáld mérlegelni elsősorban és a játékosok számát.

2013. márc. 23. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Te meg a leghülyébb vagy. Minek mennyek gránátvetővel ami egy lövésre 10 embert megöl ha egyszer azt se tudja valaki hogyan kell használni? Am meg már megírtam neki priviben hogy terep függő. Ne legyél nyomorék ha kérhetlek. Bár ilyeneknek hiába mondjuk.
2013. márc. 23. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Ennyire provokatív és alpári voltam én is ? :)

Viselkedj légyszíves.

2013. márc. 23. 23:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Elnézést, még én vagyok a hülye ugye ? Machine gunokról szólt a téma te pedig már gránátvetőket keversz bele, kérlek égesd el a billentyűzeted.
2013. márc. 24. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
Én csak arra akartam utalni hogy egy gránát vetővel nem nehéz megölni valakit. De ha valaki nem tudja használni, akkor hiába minden. Olyan fegyvert kell választania amit a legjobban tud használni.
2013. márc. 24. 00:02
 7/8 A kérdező kommentje:
jó köszönöm a válaszokat és emberek nyugi ez csak egy JÁTÉK nem kell ennyire komolyan venni:)
2013. márc. 25. 17:56
 8/8 deppobeppo válasza:
Az a sok veszsekedés és "égesd fel a billentyűzeted"Gyerekek xDDD
2014. júl. 11. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!