Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft hamachis szerver és...

Minecraft hamachis szerver és az egyik barátom nem tud feljönni. Próbáltuk a bukkitost is de ugy se és a többi barátom fel tud jönni. Hamchin is csatlakozva vagyunk. Mi a baj és hogy lehet megjavítani? (Can't reach server)

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem is az volt a gondom nem tudom eredeti minecraftotok van vagy nem de úgy vettük észre,hogy akkor megy ha ugyanaz a minecraft van.Mert nekem az only volt(én voltam a szerverfuttató)a és még 2 haveromnak szintén más volt.(pl coolcraft,mc vagy ilyesmi.Aztán mind3-unknak ugyanaz az only craftos 1.5.2 volt és akkor ment.Amúgy ez a minecraft.net-ről letöltött szerver.

Ha nem ugyanaz a minecraft van akinek nem megy akkor tegye fel azt ami pl neked van és próbáljátok ki úgy :)

2013. szept. 10. 17:41
 2/3 A kérdező kommentje:
ugyanaz a minecraft és minecraft.net röl sedtem le a szervert :(
2013. szept. 14. 08:10
 3/3 anonim ***** válasza:
ja én is onnan szedtem volt le nem tudom mi lehet a gond csak feltételeztem:)
2013. szept. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!