Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csináltam egy minecarft...

Ice001 kérdése:

Csináltam egy minecarft bukkit szervert, de nem tok magamnak rangot adni. Mi a mególdás?

Figyelt kérdés

Tudom hogy az essentials kell hozzá de hiába irom be hogy /manuadd (név) Owner nem ad csak kiirja hogy hogyan kell. Videóbol láttam de neki sikerült. Mi lehet a baj?

Kellene pár plugin letőltési linkel ha lehet lécci:

Mobaréna

Paintball (ha van)

Terület levédés

Mikór feljön valaki akk ne azt irja hogy joined the game hanem amit én akarok (magyarázzátok meg pls)

Pet plugin

Szines irás, név (magyarázattal)

A válaszokat előre is kösz!

2013. szept. 6. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

tulaj jogot így tudsz magadnak adni: ./op játékosneved

pluginokat pedig itt név alapján kereshetsz: plugins.bukkit.org googleba pedig írd be az elképzelt plugin nevét, majd kidob valamit. (pl.: minecraft mobarena plugin 1.5.2) vagy valami ilyesmi. színesírás: a fentebb említett linken a plugin keresőbe írd be: colors. ehhez a pluginhoz pici magyarázat: a chatbe írd be: &0[üzenet] A 0 helyére bármilyen számot beír6sz. minden szám más-más szint jelöl. lehet még vastagon is írni. (pl: &l&4a nevem supernova) és így a chatben ez jelenik meg: "a nevem supernova" vastagon írva piros színnel. pár számhoz tartozó szín amit tudok fejből: &0 - fekete &2 - zöld &4 - piros &6 - sárga &7 &8 &9 - szürke árnyalatok &f - fehér &b - türkiz &l - félkövér betűk illetve van még dőlt betű, csak azt nem tudom :/ a táblákon ugyanígy működik ez amit leírtam

2013. szept. 6. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
remélem segítettem :D remélem ha igen akkor megérdemlem a zöld kezet :D ha esetleg még lenne kérdésed írj privibe szívesen segítek :) ja és a pet plugin neve: mypet
2013. szept. 6. 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:

első vagyok

még annyi hogy a paintball plugin neve simán csak paintball. terület levedese: izone plugin

2013. szept. 6. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:
szal terület levedő plugin neve: izone
2013. szept. 6. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Területet a World Guard al tuc ami aszem bene is leszha beletetted a essentials. vagy a we nél nem biztos de azzal tucc!

ha nem. jo a rang a kkor. csinálj uj rangot

./mangadd (rangneve)

/mangaddp (rangneve) permissionok

/manuadd (neved) (rangneve)

2013. szept. 7. 07:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja és még

[link]

itt vanak a commandoc ....pl.:

/mangaddp Tulaj essentials.fly.... tud fly olni...

ezek le vanak irva..

it egy link is

http://www.youtube.com/watch?v=hSiw3mn-Tj0&feature=youtube_g..

2013. szept. 7. 07:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Helo énnvagy ok az elöbii 2/3

it egy pár link

[link]

[link]

2013. szept. 7. 07:44
 8/11 anonim ***** válasza:
/mangaddp Tulaj '*' ezzel mindenre lessz joga a tulajnak
2013. szept. 7. 16:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de a /mangaddp Tulaj nem mükszik. :(
2013. szept. 8. 08:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert az essentials groupmanagert is be kéne tenni.
2013. szept. 26. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!