Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezt a kérdést legfőképp a...

Ezt a kérdést legfőképp a CoD4-ben jártas emberektől kérdezem (? )

Figyelt kérdés
Nagyon sok szerveren ugyan azt a Promod-ot látom, mégpedig Final killcam, jobb felső sarokban kiírja melyik classból mennyit használnak illetve a "Key code authorization" szöveg, amit kapcsolódáskor ír ki zölden. Illetve a "Console:" szöveg átnevezése "Server"-re ami szintén zöld színű. Nagyon sokáig kerestem az álltalam ismert magyar és külföldi modifikációs oldalakon, de nem találtam. Azt pedig nem hiszem, hogy minimum 30 szerver tulajdonos egy az egyben ugyan azt a módot írta volna meg, egyszerűen lehetetlen, ezért gondolom, hogy ez egy letölthető és publikált Promod. Esetleg ha valaki tudná hogyan tudom megszerezni ezt a módot (? ) kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

2013. szept. 5. 19:46
 1/1 anonim válasza:
Elérhető a promod raw verziója már rég...
2014. jan. 9. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!